[MaFLa] "Más elmék" kötet bemutatója

Márton Miklós marton at ajk.elte.hu
Thu May 4 15:22:23 CEST 2017


Kedves kollégák!

Szeretném felhívni a figyelmüket a nemrégiben megjelent „Más elmék” c. kötet (http://webshop.harmattan.hu/?id=aa725cb0e8674da4a9ddf148c5874cdc&p=termeklap&tkod=3403) bemutatójára. A témáról és a kötetről Balogh Zsuzsanna filozófussal és Jakab Zoltán pszichológussal-filozófussal Bárány Tibor beszélget.
A rendezvényre május 19.-én 17 órától kerül sor a Kossuth Klub (Budapest 8. kerület, Múzeum u. 7.) udvarán.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A szervezők nevében:
Márton Miklós

________________________________
Ez az e-mail (és annak bármely melléklete) bizalmas információkat tartalmaz és jogi védelem alatt áll. Az üzenet csak a címzett(ek)nek szól. Amennyiben nem Ön a küldemény címzettje, úgy a téves kézbesítést haladéktalanul jelezze e-mailben a feladónak és a teljes küldeményt törölje számítógépéről. Amennyiben nem Ön az üzenet címzettje, kérjük ne készítsen másolatot az üzenetről, semmilyen célra ne használja fel és ne adja át más személynek, az ilyen magatartás levéltitok megsértésének minősül.

Information in this e-mail (and any attachment) is confidential and may be legally privileged. It is intended solely for the attention of the addresse(s). If you received it in error, please notify us by return e-mail and then immediately delete this message from your system. Please do not copy it or use it for any purpose, or disclose its contents to any other person: such action is regarded as a breach of confidence.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://phil.elte.hu/archives/mafla/attachments/20170504/ed841c4e/attachment.html>


More information about the MaFLa mailing list